NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Lucrări de igienizare, nu defrișare în pădurea Moțca. Primele informații obținute de ziariștii de la Actualitatea Tv

Weekendul ce a trecut, pe rețelele de socializare au circulat mai multe imagini cu câteva camioane ce transportau lemne din pădurea Moţca. Cei care le-au publicat își exprimau temerea că a început o amplă acțiune de defrișare a pădurii Codrii Pașcanilor.

 

 

  

Reporterii Actualitatea Tv și NewsPascani.com au verificat astăzi această informație, iar din primele date rezultă faptul că ar fi vorba doar de tăierea unor molizi care s-au uscat. ”Zona respectivă este proprietatea privată a familiei Sturza. Ea este administrată de Ocolul Silvic privat, Domeniul Hangu de la Neamț. S-au tăiat molizi uscați”, ne-a spus Ionel Pintilie, șeful Ocolului Silvic Pașcani.   

Advertisements

Imaginile cu camioanele cu lemne care staționau în pădurea Moțca au fost însoțite de mesaje de îngrijorare ale celor care le-au postat. Utilizatorii rețelelor de socializare au crezut că a început o amplă acțiune de tăiere a arborilor din pădure.

Reporterii noștri au încercat să afle astăzi un punct de vedere de la reprezentanții Ocolului Silvic Hangu, dar aceștia nu au răspuns apelurilor telefonice. 

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic. Grecia, Italia, Spania rămân pe lista verde

Redacția

Salvaţi Copiii: Număr uriaş de fete sub 15 ani care devin mame

Redacția

Ceartă ”explozivă” între două surori din Blăgești. Locuință cuprinsă de flăcări

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site