NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vicele pesedist de la Consiliul Județean în vizită la Pașcani, pentru discuții cu caracter politic și administrativ

Victorel Lupu, vicepreședintele Consiliului Județean Iași, a venit astăzi la Pașcani pentru a se întâlni cu primarul Dumitru Pantazi. Scopul vizitei, cel declarat presei, a fost proiectul privind heliportul de la Spitalul Municipal de Urgență. Discuțiile au avut în vedere sumele repartizate de Consiliul Județean municipiului nostru pentru construirea acestuia. Vicepreședintele Consiliului Județean s-a interesat de stadiul documentației în vederea demarării cât mai curând a proiectului.

 

Investiția se ridică la suma de 6 miliarde de lei vechi. Potrivit înțelegerii dintre Consiliul Județean și Primăria Pașcani, fiecare parte s-a angajat să contribuie cu suma de 3 miliarde de lei vechi.

  

Pe lângă acest subiect, cei doi parteneri de discuție au dezbătut și o serie de reglementări privind dezvoltarea locală, prevăzute într-o nouă Ordonanță de Urgență care va prelua și unele acte normative, precum și situația curentă în interiorul Partidului Social Democrat.

Advertisements

,,Intră în atribuțiile vicepreședinților de Consiliu Județean legătura aceasta directă cu consiliile orășenești și comunale. Am purtat discuții profesionale, dar și pe linie de partid, privind plecarea la Congres în cursul zilei de mâine”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Victorel Lupu.

Advertisements

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria Moțca scoate la concurs un post vacant

Redacția

Prețul la salubritate rămâne neschimbat

Redacția

Șeful Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor în această seară la Actualitatea Tv. Adresează-i o întrebare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site