NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vezi pentru ce a primit o lună de închisoare un bărbat din Ruginoasa

Scandal mare în noaptea de 4 martie 2010, într-un bar din localitatea Ruginoasa. Pârâtul, Corbu Răducu, în vârstă de 35 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a spart numeroase pahare și a distrus obiecte de mobilier din incinta localui, ulterior polițiștii întocmindu-i dosar penal pentru scandal și distrugere.

La data respectivă, însoțiți de oamenii legii, tânărul agresiv a fost transportat cu ambulanța de la Spitalul Municipal Pașcani, la Clinica de Psihiatrie ,,Socola” din Iași, pe care o mai frecventase și cu alte ocazii.

La acuzațiile aduse împotriva acestuia s-a mai adăugat apoi încă una, aceea de vătămare corporală a reclamatului Aghachi Andrei, prezent și el în barul respectiv la data evenimentului. Victima a avut 9 zile de spitalizare în urma altercației cu scandalagiul.

  

Luând în considerare toate aceste aspecte, pe data de 7 martie anul curent, magistrații de pe Tribunalul Pașcani au hotărât ca bărbatul agresiv să stea după gratii o lună de zile. Astfel, chiar de ziua femeii, polițiștii l-au vizitat pe barbat la domiciliu, de unde l-au ridicat și l-au dus la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Iași.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Accident mortal la Moțca: O femeie a fost spulberată de o autoutilitară

Teona Gherasim

Pașcani: Familie distrusă după montarea unui boiler. Mama moartă, fetița lângă ea în cadă

Redacția

IPJ: Atenție șoferi! Cod galben de ninsori!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site