NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vezi cum arată Târgul de nunți organizat în noua sală a Hotelui Central (GALERIE FOTO !!!)

Toți acei pășcăneni care visează la o nuntă de vis, sau care sunt pur și simplu în căutarea unei locații pentru desfășurarea unui eveniment festiv, gen banchet, botez sau petrecere aniversară, ar fi bine să facă un popas în cursul acestei după-amiezi la Imperial Ballroom.

 

Vorbim despre o nouă locație pentru astfel de evenimente, inaugurată astăzi, începând cu ora 13.00. Clădirea este de fapt o anexă a Hotelului Central, situată în spatele acestuia, în partea dinspre scările mari.  

În incinta sălii veți putea regăsi numeroase standuri cu bucate alese, dulciuri și vinuri expuse spre vizionare tuturor pășcănenilor. De asemenea, mesele sunt momentan împodobite în stil festiv, iar formația Festivo, din Iași, vă va încânta cu muzică de foarte bună calitate.

Pe lângă toate acestea, veți găsi și un stand al unei Agenții de turism, unde veți putea descoperi oferte dintre cele mai interesante cu privire la petrecea lunii de miere.

Organizatorii evenimentului au luat în calcul și dorința vizitatorilor de a găsi modele de rochii de mireasă și costume de mire, de aceea, într-o parte a sălii există și câteva astfel de atracții, ce par a corespunde unor cerințe rafinate în materie de modă.

,,Sala, cu o capacitate de 350 de locuri, este destinată strict pentru evenimente festive și a fost dată în folosință încă din perioada Revelionului 2013, iar acum așteptăm cât mai mulți clienți dornici să ne calce pragul.”, a declarat șefa de restaurant, Mihaela Șumulanschi.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Eveniment de o tristeţe copleşitoare. Soţii Maleon, conduşi ieri pe ultimul drum

Redacția

Greva generala in sistemul sanitar incepand cu 28 noiembrie

Redacția

Parohia romano -Catolică ”Sfântul Anton de Padova” Pașcani are un nou preot. Părintele Francisc Vernică a terminat mandatul și a fost înlocuit de către părintele Mihai Cătău

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site