RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vești proaste pentru gameri: folosirea computerului crește riscul de impotență!

Cercetătorii vin cu vești nu tocmai plăcute pentru amatorii de jocuri pe PC: folosirea computerului crește riscul de impotență!

Folosirea computerului crește riscul de impotență.

Acesta este mesajul implicit al unui nou studiu publicat în jurnalul științific Andrology: cercetătorii din China au descoperit o puternică asociere între „utilizarea prelungită a computerului în scop recreativ” și riscul de a dezvolta disfuncție erectilă, pe baza analizei genetice și statistice a datelor provenite de la peste 220.000 de subiecți.

Folosirea computerului crește riscul de impotență. Cât înseamnă prea mult timp în fața PC-ului?

  

Mai exact, oamenii de știință au constatat că bărbații au șanse de 3,57 ori mai mari de a experimenta disfuncție erectilă pentru fiecare 1,2 ore pe zi petrecute la calculator.

„Activitatea fizică moderată poate ajuta la corectarea disfuncției”, scriu cercetătorii.

În mod interesant, cercetătorii nu au găsit o asociere între disfuncția erectilă și alte activități recreative sedentare precum privitul la televizor sau condusul mașinii, scrie Futurism.

Cu toate acestea, sunt necesare cercetări suplimentare, deoarece oamenii de știință au ajuns la această concluzie dintr-un sondaj la scară largă.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ministrul britanic al Imigraţiei Robert Jenrick a demisionat după publicarea unui proiect de lege privind expulzarea migranţilor în Rwanda

Redacția

Dispută Florin Cîţu – Mihai Tudose. Ce critici îşi aduc fostul şef al PNL şi ex-premierul PSD

Redacția

Digi24. Temuta yakuza, mafia japoneză, este în criză profundă. Faptele care spun „o poveste interesantă” și dezvăluie un „semn al disperării”

Redacția
Încarcă...