NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Vești bune pentru locuitorii municipiului Pașcani

ÎN ATENŢIA PERSOANELOR FIZICE care înregistrează restanţe la plata impozitelor şi taxelor locale (impozit pe clădiri, terenuri, mijloace de transport).  

  În conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local al municipiului Paşcani privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea scutirii de la plata obligaţiilor fiscale accesorii, aferente impozitelor şi taxelor locale prevăzute de Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, datorate bugetului local de către persoanele fizice, care deţin în proprietate bunuri impozabile pe raza administrativ-teritorială a municipiului Paşcani adoptată în şedinţa din data de 31.07.2014:

  

 

► Persoanele fizice care înregistrează restanţe la plata impozitelor şi taxelor locale(impozit pe clădiri, terenuri, mijloace de transport) pot beneficia de scutire de la plata majorărilor/penalităţilor de întârziere aferente impozitelor şi taxelor locale datorate, în următoarele condiţii:

achită integral, până la data de 30.09.2014, toate obligaţiile fiscale principale restante constând în impozite şi taxe locale prevăzute de Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, datorate bugetului local al municipiului Paşcani;

depun cerere până la data de 15.10.2014 pentru a beneficia de aceste facilităţi.

► Cuantumul scutirii pentru fiecare beneficiar este reprezentat de cuantumul majorărilor/penalităţilor de întârziere calculate până la data plăţii inclusiv, aferente impozitelor/ taxelor locale achitate integral.

► Contribuabilii persoane fizice interesaţi vor depune la Serviciul Taxe şi Impozite Locale, până la data de 15.10.2014 inclusiv, o cerere temeinic justificată, la care anexează copie după actul de identitate şi copie după dovada plăţii.

 Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Serviciului Taxe şi Impozite Locale din str. Ştefan cel Mare, bl. D 1, mezanin  sau la telefon 0232-761105.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Usturoiul românesc câștigă lupta cu cel de import

Redacția

Încă o facilitate pentru bugetari. De ce vor primi 300 de lei lunar

Redacția

Euro a ajuns la 4,5872 lei, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site