NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vasile Avrămiuc, cetățean de onoare al Pașcaniului, comportament indecent pe Facebook: „Costi, Radule , cine mama dracului te-a născut așa de bou?”

 

Vasile Avrămiuc, cetățean de onoare al municipiului Pașcani și consilier local din partea Partidului Social Democrat, are pe Facebook un comportament care nu este compatibil cu distincția acordată de municipalitate.

 

Acesta s-a adresat unui critic al premierului Viorica Dăncilă, într-un limbaj care se abate cu mult de la regulile de bună-cuviință pe care un cetățean de onoare al municipiului Pașcani ar trebui să le respecte, cel puțin în spațiul public.

„Costi, Radule , cine mama dracului te-a născut așa de bou?”, a fost mesajul trimis de Avrămiuc criticului Guvernului PSD.

Limbajul lui Vasile Avrămiuc a fost sancționat de către fostul consilier local Andrei Rîznic care a catalogat ironic mesajul cetățeanului de onoare ca fiind „limbaj de intelectual rasat…”.

Avrămiuc a avut însă o replică în același stil și pentru Rîznic, despre care a susținut că știa că a „dat colțu`”.

„Iar ai apărut? Eu auzisem c-ai dat colțul. De ce mă provoci?Eu comentez vreodată tâmpeniile tale? Renunțasem de mult să te bag în seamă, dar văd că insiști. Gata!!!”, a răbufnit Avrămiuc la adresa fostului consilier local.

Limbajul pe Facebook al lui Vasile Avrămiuc, contravine regulamentului privind acordarea titlului de cetățean de onoare, care a fost aprobat de consilierii locali. Conform acestuia, titlul de cetățean de onoare se acordă persoanelor fizice române sau străine, care îndeplinesc cumulativ condițiile: au capacitatea deplină de exercițiu și competența și moralitatea acestora este recunoscută de către comunitatea locală.

Același regulament prevede că titlu de cetățean de onoare se poate retrage dacă nu mai sunt îndeplinite condițiile în baza căruia a fost acordat.

Advertisements
Loading...

Related posts

58 de posturi scoase la concurs la IRO

Redacția

O româncă de 31 de ani din Torino şi-a înjunghiat fiica de 6 ani, apoi s-a sinucis

Redacția

PROGNOZA METEO până pe 22 noiembrie, pentru zona Moldovei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site