NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Valorile copilariei uitate. Doar 5 copii la săniuș în Pașcani

Deși condițiile de afară sunt ideale de săniuș, foarte puțini tineri erau în această după amiază cu sania pe strada Mârzasca, acolo unde de ani buni majoritatea tinerilor din municipiu vin să se distreze.

 

Strada Mârzasca are o înclinație bună pentru sanie, astfel de ani buni este numită neoficial de pășcăneni ”pârtia” orașului.

  

Din păcate, doar 5 copii erau cu săniile astăzi pe această stradă, acolo unde în anii 90 tineri de toate vârstele nu mai încăpeau unul de altul.

Întrebați de ce doar ei sunt acolo, copiii ne-au declarat că prietenii lor sunt în casă pentru că părinții nu îi lasă la săniuș, fie pentru că se joacă pe calculator, ori pur și simplu nu au sănii.

Un părinte ce trecea prin zonă ne-a explicat faptul că valorile copilăriei s-au uitat odată cu apariția computerelor, a internetului, tabletelor, telefoanelor etc și că e mare păcat că s-a ajuns aici. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Pășcăneanul de 300 de kilograme urmează un regim sever, la Timișoara, pentru ca organele interne să poată face față unei intervenții chirurgicale

Redacția

Albinele i-au băgat în spital pe doi bărbați . Unul dintre ei a ajuns în șoc anafilactic

Oana Cordoneanu

Noi reguli pentru acordarea concediului medical

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site