NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Opinii

Ușor de speculat, tipic politicienilor! Domnule Dediu, ați emis facturi către Primărie? La ce licitație ați participat?

Consilierii Mihai Dediu (PSD) și Sorin Olariu (PMP) fac acuze gratuite și promovează idei false. În ultima emisiune la care au participat, la postul de televiziune Bit Tv, acestora li s-a aruncat pe masă subiectul legat de proiectul de hotărâre prin care se dorește relizarea unor campanii publice de informare a cetățenilor.


Cei doi s-au aruncat în speculații, lasând să se înțeleagă că viitoarea licitație ar avea o anume direcție. Mai mult, Sorin Olariu a pronunțat numele site-ului www.NewsPascani.com, sub rezerva unei speculații, că ar fi câștigătorul licitației. A ținut să repete că este doar o speculație, după care s-a victimizat că este atacat de jurnaliștii publicației, la fel cum s-ar întâmpla cu secretarul general Irina Jitaru.


Consilierul Mihai Dediu a spus că hotărârea adoptată este ilegală și că un grup de cetățeni din Pașcani au făcut o plângere în acest sens către DNA Iași.


Consilierul Olariu, cel care uită că face parte din alianța PSD – PMP ce a condus municipiul până pe data de 27 septembrie 2020, nu ține cont de faptul că nici un articol de presă prezentat de NewsPascani.com legat de activitatea secretarului general Irina Jitaru, nu a fost contestat, combătut cu dovezi sau cu un drept la replică.
Legat de proiectul adoptat de consilierii locali din PNL și Pro-România trebuie să ținem cont de faptul că în prezent nu este întocmit niciun caiet de sarcini cu privire la licitație.

  

Noi nu suntem interesați să participăm la licitații “cu dedicații”. MGR Advertising SRL, firma editoare a NewsPascani.com, NewsFm și Actualitatea Tv, este înscrisă în SICAP, cu toate ofertele.


În încheiere, sunt curios să aflu dacă consilierul Mihai Dediu, prin societatea pe care o coordonează, a participat la licitații atunci când a încasat bani de la Primăria Municipiului Pașcani. Unde a fost publicată achiziția? Câte firme au participat? Cum s-a desfășurat licitația? Nu a devenit cumva incompatibil cu funcția de consilier local? Totul pentru bună transparență publică.

Advertisements

Related posts

Le PATINEAZĂ MINTEA!!!

Marius Parteni

Muzica și efectele sale….. Conspirația lui Sol!

Redacția

Zanet face sesizare la DNA, iar Cojocaru o dă pe post! Cât de comod când te plătește cineva să fii trompetă!

Răzvan Grecu
Încarcă...