NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE Liberalii au votat cu majoritate conducerea rotativă, cu primul premier de la PNL/ Varianta lui Emil Boc, privind alte posibile nume de premieri liberali în afară de Florin Cîțu, nu a fost votată/ Boc, foarte dur în discuții cu Florin Cîțu

Liberalii s-au întâlnit luni seară, începând cu orele 19.00, în ședință decisivă pentru a supune la vot doar conducerea rotativă a guvernului și decizia ca PNL să dea primul premier, susțin sursele politice consultate de G4Media. Ședința a durat aproximativ două ore și jumătate. Liberalii au votat cu majoritate conducerea rotativă a Guvernului, cu primul premier de la PNL.

  • UPDATE Ora 21:33 Ședința BEx s-a încheiat, aproape toți liberalii au plecat.
  • UPDATE Ora 21:24 Liberalii Cristian Buican și Gheorghe Falcă au votat împotriva conducerii rotative.
  • UPDATE Ora 21:19  Florin Cîțu a făcut declarații laconice jurnaliștilor spunând că nu a fost supusă votului propunerea care ar fi dat posibilitatea numirii altor premieri liberali în afara lui Cîțu. Acesta a mai spus, de asemenea, că nu s-a pus în discuție numele vreunui premier. Cîțu a mai spus că PNL nu și-a schimbat mandatul și că va continua negocierile cu PSD, solicitând sistem rotativ de numire al premierului, cu primul mandat aparținând PNL:
  • UPDATE Ora 21:13 Emil Boc a fost foarte dur cu Florin Cîțu pe parcursul ședinței, susțin sursele politice consultate de G4Media. Emil Boc a spus, la adresa lui Florin Cîțu, că „alții” pun mai presus interesele lor de interesul PNL.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Dreapta și stânga radicală se înfruntă în alegerile prezidențiale din Chile, care reamintește de Pinochet și Allende, din urmă cu aproape 40 de ani

Redacția

Instructorii auto au invins Ministerul Transporturilor

Redacția

Membrii clanului Stănescu nu au scăpat de arest! Contestațiile lor au fost respinse de judecători

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site