NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

VIDEO&FOTO. Un pompier român, campion mondial la culturism. La competiție au participat peste 1.800 de sportivi

Un pompier român a ajuns campion mondial la culturism și a adus în țară 3 medalii. Bărbatul face sport încă din copilărie, iar performațele lui nu sunt vizibile doar în sport, ci și la locul de muncă.

„Câștigătorul categoriei Master Men’s Classic Bodybuilding vine din România, Albert Mufturel! Felicitări! Este minunat!”

Albert a luat două medalii de aur și una de bronz la mondialul din Spania, la categoria de peste 40 de ani. Face sport de la 12 ani.

Albert Mufturel, scafandru ISU: Competiția a fost foarte grea, au fost peste 1.800 de sportivi, toți foarte bine pregătiți.

  

albert mufturel pompier scafandru isu mehedinti 1 Albert Mufturel a luat două medalii de aur și una de bronz.

Albert a fost timp de 10 ani șeful echipajului de descarcerare din Drobeta-Turnu Severin, iar din 2013 conduce echipa de scafandri.

Albert Mufturel, scafandru ISU: Meseria de pompier, per total, scafandru, descarcerare, cu sportul se împacă foarte bine. Pentru că îți trebuie condiție foarte foarte bună pentru a duce misiunea la bun sfârșit. În schimb, perioada de pregătire, ultimele 3 săptămâni, sunt puțin mai drastice, dar cu ajutorul colegilor și cu înțelegerea comandei unității ajung să fac față, să duc până la capăt toată pregătirea.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Viitorul Tg. Frumos a ratat dramatic promovarea în Liga III

Marius Parteni

Rezultatele primei etape din returul de campionat din ligile inferioare

Răzvan Grecu

La un pas de remiză în fieful liderului: Gloria Buzău – CSM Pașcani 2-1

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site