NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

UNPR are președinte la Pașcani. Iată cine este și ce își propune conducerea organizației

Uniunea Națională pentru Progresul României are începând de ieri organizație locală la nivel de municipiu. Lideri importanți ai formațiunii politice de la nivel județean au fost prezenți la o ședință în Pașcani, desfășurată la Clubul Copiilor, acolo unde a fost anunțată structura de conducere de la nivel local. 

Dan Răuț, fost membru și președinte al PRM, este noul președinte al organizației UNPR Pașcani.

 „Am fost membru de partid și am condus PRM 15 ani, la nivelul municipiului Pașcani. Am fost și sunt un naționalist convins. De aceea am și aderat la UNPR, pentru că are cam aceeași doctrină, idei, suntem pe aceeași linie. Încercăm la nivelul municipiului Pașcani să facem o organizație puternică, să mobilizăm oamenii, deoarece în momentul de față în oraș nu prea ai cu cine să votezi. Toți ne-au cam dezamăgit, pășcănenii sunt total dezamăgiți de ce au ales în 2012. Probabil că în 2016 vor avea alte idei, îi vom convinge că UNPR este cu totul altceva, decât au votat în 2012, PSD și PNL. De PSD au fost dezamăgiți total, nici PNL nu reprezintă mai nimic, după sum se vede. O variantă și o soluție după cum se vede în momentul de față, ar fi UNPR. Caut în acest moment să conving pe majoritatea pășcănenilor să-și schimbe atitudinea, să vadă într-adevăr oameni noi. Voi căuta în cadrul organizației Pașcani să aduc oameni noi, tineri, care să aibă o altă viziune asupra municipiului. Să încercăm să facem ceva pentru pășcăneni. Toți până în momentul de  față au venit și au făcut pentru ei. Se vede și acum.  Cei care ne conduc sunt numai pentru ei, afacerile lor, gașca lor. Am căzut și eu ca victimă colaterală, dar sper să rezolv problema, aici fiind vorba despre un mandat 2004-2008. Fac apel la pășcăneni să vină alături de noi, să vină oameni noi, cu idei noi, să putem convinge pe majoritatea să ne voteze în 2016. Voi căuta ca pe listele care vor fi propuse la alegerile din 2016, să apară nume noi, cu idei noi, și să îi convingem pe pășcăneni. O să încerc să punem pe picioare o organizație serioasă. Targetul nostru este ca până la alegeri să avem cel puțin 1000 de membri, ca să reprezentăm ceva în Pașcani”, a declarat Dăn Răuț, liderul organizației UNPR Pașcani. 

  

 La întâlnire au fost prezenți peste 50 de membri. Liderii formațiunii politice spun că la ora actuală au în Pașcani 400 de membri, dar își propun ca până la alegerile locale de anul viitor numărul să crească la 1000. Potrivit celor spuse de Răuț, UNPR Pașcani este în faza de organizare. Momentan nu au un sediu, dar vor căuta un spațiu pentru că mulți pășcăneni și-au exprimat dorința de a se înscrie în acest partid. În sală a fost și consilierul Dragoș Voinea. Acesta este acum membru UNPR, după ce PP DD a fost înghițit de parttidul vicepremierului Oprea.

 La eveniment au mai fost prezenți: Gheorghe Emacu – președintele organizației județene, prim-vicepreşedinteleMircea Manolache, prim-vicepreședinte Camelia Bogdănici, președinte de onoare al UNPR Luminița Iordache, vicepreședinte Consiliul Județean Alin Aivănoaei, vicepreședinte Constantin Cojocaru, medicul Vasile Burlui, vicepreşedinte al organizaţiei UNPR Iaşi.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Bilete de tren gratuite pentru elevii şi studenţii care votează în decembrie

Redacția

Iaşul nu va avea nici un reprezentant în Parlamentul European

Redacția

Comunicat de presă: Florin Constantinescu a convocat instituțiile centrale la Barajul Lunca Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site