NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Vasile Sandu, fostul șef PDL Pașcani, și-a depus adeziunea la PSD

Social-democraţii şi-au asigurat majoritatea absolută în Consiliul Judeţean (CJ).

Liderul grupului de consilieri PSD, Cristian Stanciu, a anunţat ieri în plenul CJ că Dorel Lebădă (PDL), Vasile Sandu (PDL) şi Lorin Urcaciu (PNL) şi-au depus adeziuni. Alţi doi consilieri, Radu Ursanu şi Vasile Toma (PDL), anunţaseră deja că au făcut acest pas. Astfel, în prezent, PSD controlează 50% plus unu din voturile consilierilor judeţeni în funcţie. În plus, alături de aliaţii din PLR, PPDD şi PC, social-democraţii pot trece orice tip de hotărâre prin plen, inclusiv cele care ţin de administrarea patrimoniului public şi privat.

Numărul mare de primari PSD din judeţ îşi găsesc acum reprezentare şi la judeţ”, a comentat Stanciu. Potrivit acestuia, faptul că PSD se bazează acum pe 72% din plenul CJ şi un procent asemănător la nivelul primarilor este o garanţie pentru susţinerea tuturor proiectelor importante, inclusiv pe cele promise de USL.

sursa ziarulevenimentul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Parlamentarii PNL vor atribuții sporite pentru Poliția locală

Redacția

PSD fuge de ședința convocată de PNL pentru destituirea conducerii de la EcoSalubritate. Iată motivele și o probă video care îi incriminează! (VIDEO)

Marius Parteni

Buletinele de vot ajung în judeţ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site