RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bolsonaro a fost găzduit timp de 2 zile în ambasada Ungariei după ce Curtea Supremă i-a confiscat pașaportul / Era acuzat de tentativă de lovitură de stat

Fostul președinte brazilian Jair Bolsonaro a fost găzduit timp de două zile la ambasada Ungariei din Brasilia între 12 și 14 februarie, la câteva zile după ce pașaportul său a fost confiscat de Curtea Supremă în cadrul anchetei privind tentativa de lovitură de stat, anunță ANSA.

Informația fost relatată de New York Times. Potrivit cotidianului, șederea la postul diplomatic ”sugerează că fostul șef de stat încerca să exploateze prietenia sa cu un alt lider de extremă dreapta, premierul ungar Viktor Orban, în încercarea de a se sustrage justiției braziliene în timp ce se confrunta cu anchete penale în țară”.

NYT a analizat timp de trei zile de înregistrări de la patru camere de luat vederi de la ambasada ungară, din care a reieșit că Bolsonaro a sosit la ambasadă în seara zilei de luni, 12 februarie, și a rămas nevăzut până când a plecat în după-amiaza zilei de miercuri, 14 februarie.

Ziarul american a comparat imaginile cu cele ale ambasadei, inclusiv cu cele din satelit, care arată mașina în care a

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Parlamentul de la Chișinău i-a desemnat pe cei șase membri responsabili de o etapă importantă a reformei justiției din Republica Moldova

Redacția

Șeful FIFA cere o încetare a focului în războiul din Ucraina pe timpul Cupei Mondiale din Qatar

Redacția

Un eurodeputat USR acuză modul în s-a stabilit lista pentru europarlamentare: „Un demers contrar statutului. Locurile 1-5 au fost impuse”

Redacția
Încarcă...