NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Una dintre cele mai mari bănci de pe Wall Street avertizează că declinul Tesla este legat de Elon Musk

Morgan Stanley, una dintre cele mai mari bănci de pe Wall Street, avertizează că prețul acțiunilor Tesla a fost afectat de disputele lui Elon Musk legate de Twitter și că producătorul de mașini electrice încă este expus la riscuri, relatează CNBC și Markets Insider.

Elon Musk la deschiderea fabricii Tesla din GermaniaFoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Un nou raport publicat de banca de investiții a efectuat un sondaj de opinie în rândul investitorilor cu privire la disputele începute pe toate fronturile de Musk la Twitter și impactul acestora asupra prețului acțiunilor producătorului auto, precum și a afacerii în sine.

  

„Sondajul nostru întărește opiniile potrivit cărora implicarea recentă a lui Elon Musk la Twitter a contribuit la trendul negativ în ceea ce privește acțiunile Tesla și ar putea într-o anumită măsură trage atrage aversiune față de lucrurile fundamentale de la Tesla”, notează analistul Adam Jonas care a redactat raportul.

Advertisements

Aproape 75% dintre respondenți au afirmat că sunt de părere că situația de la Twitter a contribuit semnificativ la situația dezastruoasă privind evoluția pe bursă a acțiunilor Tesla.

Advertisements

Tesla și-a pierdut peste jumătate din capitalizarea de piață în ultimele 12 luni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cîțu spune că nu-i trebuie un vot în Parlament pentru un Guvern fără USR-PLUS, ci doar pentru noii miniștri / Ce spune Constituția, precedentul Tăriceanu și mai multe decizii CCR

Redacția

Hotelierii de pe litoral anunţă că pregătesc deschiderea sezonului, indiferent când va avea loc

Redacția

LIVE Război în Ucraina, ziua 105: Zelenski spune că apărarea eroică a Donbasului continuă / Kievul cere Israelului sistemul Iron Dome / Moscova susține că a „eliberat” zone din Severodonețk

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site