NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un tir încărcat cu marfă a rămas blocat, din cauza unei defecțiuni tehnice, pe un sens de mers din fața Spitalului Municipal Pașcani

Circulația rutieră se desfășoară cu greutate pe strada Grădiniței, în fața Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, unde un tir încărcat cu marfă a rămas blocat pe sensul de mers spre Iași, după ce una din osiile din spate a cedat. 

 

Șoferul autotrenului a frânat brusc la trecerea de pietoni din fața spitalului pentru a acorda prioritate, iar în acel moment s-a auzit un zgomot puternic. 

Osia s-a rupt, iar tirul a rămas blocat pe sensul de mers. Pe ambele sensuri de mers s-au format coloane de mașini, iar în momentul de față circulația se desfășoară doar pe un singur sens. Este de așteptat ca în perioada următoare autoritățile să intervină și să ia măsuri pentru a înlătura autotrenul care nu mai poate fi pus în mișcare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Procuror DIICOT, despre efectele modificării legilor Justiţiei: „Dacă un cetăţean se masturbează în faţa fetiţei tale, nu va mai putea fi arestat“

Redacția

Sancţiuni pe bandă rulantă pentru nereguli în trafic la Paşcani şi Târgu Frumos

Ema Roman

Șofer căutat după ce a accidentat un tânăr aflat într-o bandă de mascați

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site