NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr de 18 ani a murit călcat de tren. Băiatul s-ar fi aruncat în fața locomotivei

Tragedie în Prahova, seara trecută, după ce un tânăr de 18 ani s-ar fi aruncat în fața trenului, între stațiile CFR Buda și Florești.

Echipajele ISU venite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața baiatului, din cauza leziunilor grave.

Potrivit ph-online.ro, accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurarile în care s-a produs tragedia.

Surse apropiate anchetei, citate de ziarulincomod.ro, susțin că tânărul și-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se în fața trenului.

Mecanicul locomotivei ar fi declarat că l-a văzut pe băiat cum se plimba de-a lungul liniei de cale ferată, pentru ca la un moment dat să se arunce direct în fața locomotivei.

Ce spune IPJ Prahova

În această seară (ieri n.r.), în jurul orelor 21:15 am fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de trenul Regio nr. 3012, care circula pe relația de cale ferată Brașov – București, între Stațiile C. F. Florești și Buda.

Echipa operativă a constatat că la km feroviar 79+50m, lângă firul II de cale ferată, se afla o persoană, care a fost declarată decedată de cadrele medicale prezente la fața locului. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani din Ploiești.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Un copil în vârstă de 11 ani s-a sinucis în gospodăria părinţilor

Redacția

O eclipsă parţială de Soare, vizibilă şi din România

Redacția

Muncitori români care lucrează la o fabrică de prelucrare a cărnii din Olanda, confirmați cu coronavirus

Redacția
Încarcă...