NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tânăr ieșit din izolare, cursă nebună cu poliția pe urme ca să-și vadă iubita

Un tânăr de 22 de ani din Balş, județul Olt, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încălcat măsura izolării la domiciliu, pentru a-și vedea iubita.

Duminică, bărbatul conducea o maşină pe o stradă din capitala Olteniei când un echipaj de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Tânărul a apăsat, însă, şi mai tare pedala de acceleraţie, iar oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

După o urmărire ca-n filme pe mai multe străzi din Craiova, şoferul a abandonat maşina şi a încercat să fugă.

A fost prins de poliţişti care, în urma verificărilor, au găsit şi explicaţia pentru gestul său.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana în cauză este un tânăr de 22 de ani, din Balş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul condus de cel în cauză, ar fi avut montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare. De asemenea, tânărul figura în izolare la adresa de domiciliu din Balş, din data de 23 mai”, transmit reprezentanţii Poliției Dolj.

Surse locale, citate de Mediafax, susțin că tânărul le-a spus poliţiştilor că şi-a asumat aceste riscuri pentru a-şi vizita iubita.

Judecătorii l-au trimis pentru 30 de zile în spatele gratiilor, în arest preventiv.

OBSERVATOR

Advertisements

Related posts

Românii, din nou în minivacanță! Ziua de luni, 30 aprilie, a fost declarată zi liberă

Redacția

Ziua de 1 martie ar putea deveni zi de sărbătoare națională și ar putea fi liberă

Redacția

Medicii din Italia nu mai au permisiunea să conecteze bolnavii de peste 60 de ani la aparatele de respiraţie artificială

Redacția
Încarcă...