NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un tânăr a căzut în gol de la o înălţime de 4 metri

Momente cumplite pentru un tânăr care juca fotbal pe o parcare supraetajată. Acesta a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut în gol de la o înălţime de 4 metri.

Tânărul în vârstă de 26 de ani din Valea Adâncă din Iaşi se juca pe marginea betonată a unei parcări supraetajate. Impactul a fost unul cranian.

Starea lui de sănătate este una stabilă. Se afla internat la o clinică pentru tratament

În urma căzăturii, tânărul a suferit numeroase fracturi, dar şi diverse traumatisme. Tânărul se juca pe suprafaţa betonată a unei parcări supraetajate a unui bloc nou contruit pe beton.

”Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Valea Adâncă a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut în gol de la o distanţă de aproximativ 4 metri. Întâmplarea a avut loc în timp ce băiatul juca fotbal pe marginea betonată a unei parcări supraetajate a unui bloc nou construit pe beton. Impactul a fost unul cranian. În acest sens s-au efectuat examene clinice şi paraclinici. A ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon cu un traumatism cranio cerebral, un traumatism cranio facial sever, o fractură complexă de masiv facial, fracturi ale oaselor proprii ale nasului, o fractură de mandibulă. În prezent, pacientul este internat la o clinică şi este stabil fără alte leziuni toraco-abdominale. Pacientul primeşte tratament de specialitate.” a explicat prof. dr. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU-SMURD Iaşi.

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

VIDEO: Reguli ignorate la catafacul Arhiepiscopului Pimen. Credincioșii și-au dat jos masca și au sărutat sicriul

Redacția

#SusținemComunitatea: Grupul de firme “Aprodex” alături de cadrele medicale!

Marius Parteni

La spital în stare gravă după ce a târât-o vaca

Oana Cordoneanu
Încarcă...