RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un sfert dintre români speră să se descurce în concediu cu 3.000 lei. INS arată că doar o treime din familii își permite plata unei săptămâni de vacanță

Concediu în Grecia, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Concediu în Grecia, Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Aproximativ 66% dintre români își vor petrece concediul în România, iar un român din 4  spune că bugetul alocat anul acesta pentru vacanță variază  între 1.000 – 3.000 lei, rezultă dintr-un sondaj realizat de CEC Bank în parteneriat cu comparatorul bancar FinZoom.ro.  

  • Un sfert dintre români spun că bugetul alocat anul acesta pentru vacanță variază între 1.000 – 3.000 lei
  • Datele statistice ale INS arată că circa o treime din familiile de români își permit plata unei săptămâni de vacanță (mai precis 35,9%).
  • Întrucât în România sunt 7,5 milioane de gospodării, asta înseamnă că doar 2,7 milioane de familii își permit plata unei săptămâni de vacanță.

Datele statistice provenite de la INS arată că puțin peste o treime din familiile de români își permit plata unei săptămâni de vacanță (mai precis 35,9%). Întrucât în România sunt 7,5 milioane de gospodării, asta înseamnă că doar 2,7 milioane de familii își permit plata unei săptămâni de vacanță.

  

Revenind la sondajul CEC Bank și Finzoom.ro, când vine vorba despre bugetul alocat anul acesta pentru vacanță – aproximativ 10,5% dintre respondenți au menționat că vor aloca sub 1.000 lei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pfizer estimează vânzări de 33,5 miliarde de dolari în 2021. În luna mai, prognoza era de 26 miliarde de dolari

Redacția

NILI. Ce se știe despre grupul spionilor israelieni însărcinat cu eliminarea teroriștilor Hamas implicați în atacul din 7 octombrie?

Redacția

China reprezintă o amenințare pentru aprovizionarea cu praf de pușcă a Europei (șeful SAAB)

Redacția
Încarcă...