NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un pumn în figură l-a băgat în spital pe un bătrân din Tătăruși

O ceartă între doi vecini s-a lasat cu bătaie ieri seară în comuna Tătăruși. Cei doi și-au adus aminte de un mai vechi conflict legat de o suprafață de pământ și au început să își adreseze vorbe urâte. De aici și până la bătaie nu a mai fost decât un pas.

Advertisements

Din spusele martorilor, se pare că Vasile C., de 70 de ani, l-a lovit cu pumnul în figură pe Vasile A., de 68 de ani. Acesta din urmă a căzut inconștient pe marginea drumului. Niște trecători au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul de LA ambulanță.Bărbatul agresat a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, unde doctorii au stabilit că acesta a suferit un traumatism la cap cu pierderea cunoștinței. După ce a fost stabilizată, victima a fost direcționată către Spitalul de Neurochirurgie Iași pentru mai multe investigații.Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele autorului pentru lovire, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o condamnare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Reacţia şefului Poliţiei Iaşi, bombardat cu reclamaţii pentru că a dispus cercetarea poliţistei anti-sistem: „Urmează să se stabilească dacă are o culpă“

Redacția

Tânăr înarmat cu un cuțit imobilizat de polițiștii locali

Marius Parteni

Amănunte explozive în cazul Tărăboanță: 5,8 miliarde prejudiciu. Cei anchetați nu pot părăsi țara!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site