RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un preot din Florida e acuzat că a mușcat o femeie în timpul unei dispute pe tema pâinii de împărtășanie / Femeii i s-a reproșat că „nu a făcut pașii anteriori necesari”

Un preot din Florida este acuzat că a mușcat o femeie în timp ce împărțea împărtășania în timpul unei slujbe în St. Cloud, într-o presupusă „încercare de a apăra pâinea de împărtășanie”, potrivit declarației de acuzare în acest caz, relatează CNN.

Preotul, identificat ca fiind părintele Fidel Rodriguez, a refuzat inițial să îi dea femeii pâine de împărtășanie pe 19 mai și i-a spus că „nu a făcut pașii anteriori necesari” pentru a primi pâinea atunci când a întâlnit-o la o slujbă ținută mai devreme în acea zi la biserica catolică St. Thomas Aquinas, potrivit poliției.

O declarație furnizată de Dieceza de Orlando afirmă că Rodriguez i-a dat femeii o binecuvântare la slujba de la ora 10 a.m. și „a sfătuit-o să primească Sacramentul Penitenței (Confesiunea) înainte de a se întoarce pentru a primi Sfânta Împărtășanie (Euharistia)”.

Femeia a spus poliției că s-a întors la biserică pentru slujba de la prânz și l-a informat pe preot că a făcut de fapt pașii necesari și „este acum acceptată de Dumnezeu, ceea ce îi dă posibilitatea de a participa la împărtășanie”, se arată în declarația sub jurământ.

  

Preotul a întrebat-o pe femeie dacă „a fost la Sacramentul Penitenței (Spovedanie),

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Alegeri în Turcia: Ankara va menţine legături puternice cu Rusia, indiferent cine va câştiga scrutinul

Redacția

Vladimir Putin susține planul de pace al Chinei și afirmă că Beijingul „înțelege perfect” motivele invaziei din Ucraina

Redacția

Blocaj la Vama Nădlac. Până la 8 dimineața se depășise cu mult numărul celor care intrau în țară într-o zi întreagă, săptămâna trecută

Redacția
Încarcă...