RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un grup de consilieri locali îi solicită directorului Ecosalubritate să prezinte sumele de plătit angajaților cu care s-a războit în justiție!

După ce NewsPascani.com a adus la cunoștința publicului faptul că societatea Ecosalubritate a pierdut câteva procese cu angajații cărora le-a desfăcut contractele de muncă sau i-a retrogradat, un grup de consilieri locali au solicitat directorului Leonard Ursu explicații.

Claudiu Bodoașcă, liderul liberalilor din  Consiliul Local Pașcani, s-a adresat conducerii Ecosalubritate pentru a afla situația tuturor salariaților sau foștilor salariați ce au acționat în judecată societatea, stadiul proceselor și cuantumul sumelor plătite sau ce vor trebui plătite drept despăgubiri în urma acestor litigii.

 

  

În prezent, Ecosalubritate a fost obligată de instanță să achite salariul pe un an de zile pentru că a reziliat ilegal un contract de muncă și să plătească diferența de salariu, pentru o retrogradare tot ilegală.

La prima vedere ar fi vorba despre sume ce se apropie de valoarea de 50.000 de lei, însă până acum conducerea Ecosalubritate nu a venit cu lămuriri și detalii pe aceste spețe.

Related posts

Strategia de Dezvoltare a Pașcaniului a costat 60.000 de lei! Două zile de discuții cu cetățenii și factorii de decizie despre cum se va dezvolta „Sighișoara” în următorii 6 ani!

Răzvan Grecu

Românii preferă marea în vacanța de vară

Redacția

Priorităţile Spitalului Municipal de Urgenţă pentru anii următori!

Ema Roman
Încarcă...