NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un grup de consilieri locali îi solicită directorului Ecosalubritate să prezinte sumele de plătit angajaților cu care s-a războit în justiție!

După ce NewsPascani.com a adus la cunoștința publicului faptul că societatea Ecosalubritate a pierdut câteva procese cu angajații cărora le-a desfăcut contractele de muncă sau i-a retrogradat, un grup de consilieri locali au solicitat directorului Leonard Ursu explicații.

Claudiu Bodoașcă, liderul liberalilor din  Consiliul Local Pașcani, s-a adresat conducerii Ecosalubritate pentru a afla situația tuturor salariaților sau foștilor salariați ce au acționat în judecată societatea, stadiul proceselor și cuantumul sumelor plătite sau ce vor trebui plătite drept despăgubiri în urma acestor litigii.

 

  

În prezent, Ecosalubritate a fost obligată de instanță să achite salariul pe un an de zile pentru că a reziliat ilegal un contract de muncă și să plătească diferența de salariu, pentru o retrogradare tot ilegală.

La prima vedere ar fi vorba despre sume ce se apropie de valoarea de 50.000 de lei, însă până acum conducerea Ecosalubritate nu a venit cu lămuriri și detalii pe aceste spețe.

Advertisements

Related posts

La Cristești se poate, la Pașcani nu! Iată cum se ocupă un primar de comună de prinderea câinilor comunitari

Irina Gherasim

Primul set de facilități fiscale a fost adoptat. Urmează agenții economici și chiriașii ANL

Marius Parteni

Pantazi blochează activitatea consilierilor locali. Refuză să introducă pe ordinea de zi un proiect prin care municipiul poate obține 4 milioane euro

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site