NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un fost consilier local și un broker de asigurări au licitat pentru o suprafață din incinta Ștrandului Municipal

Ștrandul Municipal Pașcani ar putea avea în acest an un operator economic care să asigure clienților dulciuri, răcoritoarea și alte băuturi non-alcoolice. Cel puțin aceasta este concluzia care poate fi trasă după licitația de astăzi de la sediul administrativ.

 Una din suprafețele scoase la licitația cu strigare pentru aceste activități de comerț, a fost adjudecată de firma RamCom Energy SRL, reprezentată la licitația de fostul consilier local Andrei Rîznic. El a oferit un preț de 69,93 lei/zi pentru unul din cele două loturi de 111 mp. La licitaţie s-a mai înscris şi societatea Revoult Asig SRL, reprezentantă de Marian Coştiug.

Câștigătorul licitației are obligația să semneze contractul de închiriere pentru terenul adjudecat în termen de 15 zile calendaristice de la adjudecare. Pentru celălalt lot nu s-a prezentat nici un ofertant.

Din comisia care s-a ocupat de organizarea licitației fac parte viceprimarul Municipiului Pașcani – Gabriela Nedelcu, consilierii locali Haldan Vasile și Danu Ion, funcționarii publici Apostol Paul și Coteț Chiperi Gheorghe.

Menționăm că administrația locală parcurge demersurile necesare pentru deschiderea locației în condiții optime și mai ales în timp util. Sunt făcuți pașii necesari pentru achiziționarea vopselei specială pentru bazin. În funcție de condițiile meteo se vor face și lucrările de reparații și igienizare.

Advertisements
Loading...

Related posts

O autorizație de construcție eliberată sub semnătura actualului primar, motivul noii anchete DNA de la Primăria Pașcani

Marius Parteni

Veşti bune pentru şoferii păşcăneni. În toamnă ar mai putea fi asfaltate trei străzi!

Răzvan Grecu

Comisia de Organizare a Cirulației Rutiere are de luat măsuri pentru fluidizarea traficului

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site