NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un copil de 7 luni a ajuns la spital cu arsuri după ce s-a fript cu o placă de păr

Suferință mare pentru un copil de 7 luni. Acesta a ajuns sâmbătă, 8 noiembrie, în jurul orei 14:00 cu ambulanța la Spitalul Municipal de Urgență după ce s-a fript cu o placă de păr.  

Din primele relatări se pare că placa era scoasă din priză și lăsată jos, pe o suprafață rece. Copilul era în premergător și s-a apropiat de aparatul de coafat, iar un moment de neatenție din partea părinților a făcut ca micuțul să-și bage mâna dreaptă între clapetele plăcii.

Mama copilului a efectuat un apel la 112 pentru solicita ajutorul cadrelor medicale. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani copilul a ajuns cu arsuri de gradul I și II pe 5 % din suprafața corpului: Sâmbătă, în compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalul Municipal Pașcani a ajuns un copil de 7 luni din Pașcani cu arsură de gradul I-II pe 5% din suprafața corpului produsă cu o placă de păr.A primit îngrijiri medicale, apoi a fost transferat la Spitalul de Copii “Sfânta Maria” din Iași, ne-a declarat dr.Diana Acsinte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgență.

  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sărbători liniştite la Spitalul de Boli Infecţioase! Niciun astfel de caz nu a fost identificat

Redacția

Medicul Virgil Musta: Eu consider că este bine ca elevii să revină la şcoală

Redacția

Legumele congelate vor avea etichete speciale. Decizie după scandalul Listeria

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site