RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier cu două victime la Todirești

Un bărbat și o femeie, victimele unui accident rutier, au ajuns pe patul de spital.

Șoferul unui Matiz circula pe raza localității Todirești și a virat la dreapta fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia care mergea regulamentar.

 „Sâmbătă, 8 noiembrie, în jurul orei 15.00, polițiștii pășcăneni au fost sesizați prin 112 cu privire la un eveniment rutier soldat cu victime omenești. Șoferul unui autoturism Matiz nu s-a asigurat în momentul efectuării unui viraj la dreapta intrând în coliziune cu o Dacie care se deplasa regulamentar. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane care au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în funcție de starea de sănătate a celor două persoane se vor dispune măsuri în consecință”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

  

 Conform medicilor de la Spitalul Municipal Pașcani, șoferul Daciei, Viorel V. de 47 de ani era policontuzionat, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și contuzie toraco abdominală.  Tot la unitatea medicală a ajuns a doua personă rănită în accident, Ionela I. de 32 de ani care se afla în Matiz. Ambele persoane au primit îngrijiri medicale.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Au participat și polițiștii pășcăneni

Redacția

Șoferi cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Suspans intr-un dosar de viol comis sub nasul politistilor! Se asteapta decizia definitiva

Redacția
Încarcă...