RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un ciclist spaniol în vârstă de 18 ani a murit într-un accident rutier în timpul antrenamentului

Ciclismul spaniol este în doliu după decesul tânărului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, într-un accident rutier în timpul unui antrenament în regiunea Murcia din Spania, relatează RMC Sport.

Federaţia de ciclism din regiunea Murcia a anunţat joi că Juan Pujalte a murit într-un accident în timpul unui antrenament pe drumurile din această regiune din sud-estul Spaniei.

„Cu toată durerea din inimile noastre, trebuie să anunţăm moartea accidentală a lui Juan Pujalte Martinez, component al echipei de ciclism din Murcia. Familia ciclismului îţi va simţi lipsa. Odihneşte-te în pace”, se arată în comunicat.

Deşi circumstanţele accidentului nu au fost clarificate, se ştie că sportivul a suferit leziuni la splină şi rinichi, precum şi un traumatism cranian şi hemoragie internă, potrivit Murcia Plaza. Tânărul ciclist a murit în urma rănilor suferite.

  

Născut la 22 aprilie 2005, Juan Pujalte concura pentru Valverde Team-Ricardo Fuentes, o echipă de dezvoltare cu sediul în Murcia şi antrenată de fosta legendă a ciclismului spaniol Alejandro Valverde, notează RMC Sport, citată de News.ro.

Juan Pujalte s-a alăturat echipei la finalul sezonului trecut. Pe contul său oficial, echipa şi-a exprimat profunda tristeţe, amintindu-şi de „zâmbetul lui Juan”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Înmatriculările din România: -25,2% în martie

Redacția

Arabia Saudită va conduce forumul ONU privind drepturile femeilor / Legea de la Riad prevede ca soția să se supună soțului său într-un „mod rezonabil”

Redacția

De ce amenințarea rusă la adresa hegemoniei dolarului nu este decât o fantezie

Redacția
Încarcă...