RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un autobuz rămas fără direcție pe Ceferiștilor a distrus 4 autoturisme și gardul bisericii Sfânta Vineri (VIDEO)

Pietonii de pe strada Ceferiștilor au fost la un pas de moarte după ce șoferul unui autobuz a scăpat autovehiculul de sub control. Totul s-a întâmplat în această seară în dreptul Bisericii Sfânta Vineri. Din primele cercetări de la fața locului a reieșit că autobuzului nu i-a mai funcționat direcția atunci când acesta cobora panta Ceferiștilor.

Șoferul a încercat să-l controleze însă a acroșat 4 mașini ce erau parcate pe sensul opus al străzii, oprindu-se într-un final în gardul de fier forjat ce împrejmuiește lăcașul de cult. Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă pagubele sunt considerabile. Martorii spun că zgomotul produs de accident a fost unul asurzitor, iar că norocul a fost că de pe sens opus nu venea nici o mașină.

Polițiștii prezenți la fața locului l-au testat cu etilotestul pe șoferul autobuzului, Neculai Andronache, de 54 de ani, fapt ce a demonstrat că acesta nu era sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea celor patru autoturisme avariate și a gardului de fier forjat al bisericii, distrus pe o porțiune de aproape 5 metri, va fi suportată de societatea de asigurări la care firma de care aparținea autobuzul avea RCA.

  

{flv}diverse/18 iulie accident autobuz{/flv}

Related posts

Pericol public în trafic pe o stradă din Pașcani

Redacția

Agenți economici amendați în cadrul unei acțiuni a polițiștilor pășcăneni

Răzvan Grecu

Șofer căutat de polițiști după ce a accidentat mortal o femeie din Moțca în noaptea de Revelion!

Redacția
Încarcă...