RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UDMR nu renunță la ministerele-cheie. Preluarea Dezvoltării de PSD sau PNL , echivalentă cu scoaterea de la guvernare SURSE

UDMR nu vrea să renunțe nici la Ministerul Dezvoltării, nici la cel al Mediului, odată cu rocada premierilor, susțin surse de la vârful Uniunii pentru „Adevărul”. Partidul condus de Kelemen Hunor consideră că lăsarea fără unul din acestea înseamnă scoaterea lor de la guvernare.

Ministerul Dezvoltării e esențial pentru UDMR FOTO Inquam photos

Ministerul Dezvoltării e esențial pentru UDMR FOTO Inquam photos

UDMR este decis să nu facă niciun pas în spate și să accepte să cedeze unul sau ambele ministere importante celor din PNL sau PSD. Mai precis, să accepte un eventual schimb pentru Ministerul Dezvoltării sau pentru Ministerul Mediului, adică primirea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene plus încă un portofoliu mai puțin important, susțin surse de la vârful Uniunii pentru „Adevărul”. 

  

Ideea UDMR este că atât Tanczos Barna (Mediu), cât și Cseke Attila (Dezvoltare) și-au făcut foarte bine treaba. „Cseke Attila a avut pe mână proiecte cu foarte mulți bani pentru comunitățile locale și a reușit să îi împartă de așa natură încât să nu apară discuții, conflicte și să fie probleme Coaliție. A fost un om al echilibrului. Ce anume îi poate cineva reproșa, ca să nu mai gestioneze Ministerul Dezvoltării, că noi nu știm?

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un mort în Rusia după un accident la cea mai mare fabrică de îmbogățire a uraniului din lume / „Niciun fel de pericol”, asigură Rosatom

Redacția

Gorghiu: Preocuparea pentru propria pensie trebuie să fie ultimul la care să te gândești

Redacția

Nemulțumiri în Guvern pe tema împărțirii banilor. Care sunt solicitările ministrului Dezvoltarii

Redacția
Încarcă...