NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Trupa Millo a făcut un spectacol pe cinste la Clubul Copiilor culminând cu o surpriză discret pregătită

Trupa de teatru “Millo”, a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani, a strălucit ieri  în lumina reflectoarelor de la Clubul Copiilor prin punerea în scenă a unor piese de teatru “personalizate”.   

 Pentru cei implicați, spectacolul se află la a III-a ediție, iar cifra trei, care reprezintă un număr norocos le-a adus satisfacție pe măsura efortului depus atât de elevi, cât și a profesorilor coordonatori.

 Scenetele propuse de către organizatori au fost: “Oameni moderni”, jucată de către Călin Mărgineanu și Elena Bostan, sceneta “Covrigul” jucată de către Diana Batincu, Emanuel Jitaru, Gabi Elisei și Alex Savin, sceneta “Mușchetarii” jucată de către Ștefana Burlacu, Sabin Pintilie, Cornel Moisii și Flavius Popescu, sceneta “Romeo și Julieta moderni” jucată de către Diana Apopei și Călin Mărgineanu, sceneta “Poftiți în vagoane” jucată de către Gabi Elisei, Ștefana Burlacu, Elena Bostan și Raluca Chițescu, sceneta “Via” jucată de către Flavius Popescu și Sabin Pintilie, sceneta “Aleluia S.R.L.” jucată de către Elena Bostan, Ștefana Burlacu și Cornel Moisii, sceneta “Zi de naștere” jucată de către  Diana Batincu, Călin Mărgineanu și Raluca Chițescu și sceneta “Moftangioaica româncă” jucată de către Dana Coțovanu.

 “Elevii Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” au fost coordonați în acest proiect de profesoarele Mărioara Preutu și Anca Aparaschivei, iar tinerii actori au arătat colegilor și profesorilor o nouă șarjă de talent actoricesc, pentru care au făcut un efort entuziast în primul semestru al acestui an școlar.

Au fost două ore amuzante, antrenante, completate cu cântece de Crăciun în limba franceza. Publicul a râs copios, iar emoțiile actorilor s-au simțit de la început și până la sfârșit, în aplauzele spectatorilor.

 La sfârșitul spectacolului, profesorii înșiși au prezentat “Five o`clock” a lui I.L. Caragiale, celebra scenetă fiind pregătită în mare secret ; costume, gesturi, mimică, iar publicul a apreciat eforturile profesorilor Anca Aparaschivei, Viorel Chiculiță, Cristina Liuță, Mărioara Preutu, Cristina Moroșan precum și al elevilor Emanuel Jitaru, Raluca Chițescu și Vlad Plaiu. Pregătirea acestui program a însumat zile și seri, dar toți s-au implicat cu entuziasm”, ne-au declarat profesorii coordonatori.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Religia, o materie opțională doar pe hârtie. Elevii de alte confesiuni sunt obligați să asiste la curs

Redacția

Județul Iași, pe locul doi la nivel național după rezultatele de la bacalaureat

Redacția

ATENȚIE! Nu le faceţi analize copiilor la cererea unităţilor şcolare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site