RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Trei palestinieni și un moldovean învață meserie de la angajații ISU Pașcani

Patru studenți de naționalități diferite, învață cum să se lupte cu flăcările, alături de personalul de la subunitatea de Pompieri Pașcani. Este vorba de trei palestinieni și un moldovean, studenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București – Facultatea de Pompieri. 

 

 

  

Ei se află în stagiul de practică obligatoriu al studenților, înscriși în rândul celor din structurile MAI.

“În această perioadă, studenții din cadrul Facultății de Pompieri își desfășoară stagiul de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, iar 4 dintre aceștia, de alte naționalități efectuează acest stagiu în cadrul subunităţii de Pompieri Pașcani. Este un stagiu de practică care se desfășoară conform planului de învățământ în fiecare an și îndeplinesc aceleași activități ca și ceilalți studenți din cadrul facultății”, ne-a declarat maior Silvia Bolohan, purtător de cuvânt ISU Iași.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Pe parcursul stagiului de practică, studenţii ofiţeri vor participa efectiv la intervenţii pentru a se familiariza cu toate aspectele misiunilor executate de personalul subunităţilor, respectiv cu activitatea din cadrul inspecției de prevenire.

Practica studenților Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” se desfășoară conform planului de învățământ în două stagii, la sfârșitul fiecărui semestru al anului universitar în curs.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cisternă cu dioxid de carbon răsturnată în județul Iași. Pericol de explozie

Redacția

Două tinere jefuite pe stradă s-au împăcat cu hoaţele după ce Poliţia le-a prins

Redacția

Șoferii continuă să ignore regulile. Unii au parcat pe trecerea de pietoni, alții în mijlocul străzii

Răzvan Grecu
Încarcă...