NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trei obiective importante, considerate zone de agrement, vor fi scoase la licitație de Primărie


Ștrandul Municipal, luciul de apă din Parcul Peștișorul și insulița vor fi concesionate de către Primărie. Administrația locală ar fi demarat deja procedurile pentru realizarea cărților funciare.

După mulți ani în care doar s-a promis și discutat despre concesionarea acestora, acum administrația locală pare dispusă să o facă.

„Pentru Ștrandul Municipal trebuie realizată Cartea Funciară, iar pentru luciul de apă din parc trebuie refăcută”, a susținut Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

  

Ideea este aceea ca Primăria să scape de cheltuielile cu întreținerea acestor obiective și să aducă bani la bugetul local.

Se dorește ca aceste obiective să fie preluate de agenți economici interesați să investească„, a mai susținut purtătorul de cuvânt al instituției.

Rămâne de văzut dacă reprezentanții Primăriei vor termina la timp documentele, iar licitațiile se vor organiza până la data de 1 iunie, cel puțin în cazul Ștrandului Municipal când acesta este deschis. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Consilierii păşcăneni discută despre utilaje de deszăpezire şi extinderea reţelei de gaz

Redacția

10 DE HECTARE DE PĂŞUNE SCOASE LA LICITAŢIE DE PRIMĂRIA PAŞCANI

Marius Parteni

Pășcănenii au pierdut războiul cu ApaVital: consilierii locali au votat revocarea denunțării contractului cu ApaVital! Răspunderea penală pentru prejudiciu le aparține! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site