NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Trei bărbați au năvălit peste un tânăr, într-un apartament. I-au furat zeci de mii de lei, telefonul și cardul

Patru bărbați au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți că au intrat în locuința unui tânăr din Capitală, l-au imobilizat și i-au furat bani și bunuri în valoare de 80.000 lei.

O femeie a sesizat prin 112 că fiul său, de 29 de ani, a anunţat-o că au intrat în locuinţa sa mai multe persoane şi l-au agresat, după care i-au sustras o sumă importantă de bani.

Potrivit Poliţiei Capitalei, suspecți sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani. Trei dintre ei ar fi intrat în apartamentul unui tânăr din sectorul 3, iar cel de-al patrulea a rămas să supravegheze zona.

Cei trei, prin declararea în fals a unei calităţi oficiale, au intrat în apartament şi au imobilizat tânărul, după care ar furat bani, un card bancar şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei.

Patru bărbați au fost reținuți în urma unor percheziții

Bărbaţii purtau măşti faciale de protecţie şi mănuşi.

Joi dimineaţă, în urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv un autoturism.

Cei patru au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi instanţei.

DIGI24

Advertisements

Related posts

Permis de conducere “fabricat” cu 400 euro, depistat la controlul de frontieră

Redacția

(Video) Se poate organiza la restaurant o petrecere cu 100 de persoane? Reportaj cu camera ascunsă: „Este și aer condiționat!”

Redacția

Prognoza meteo: Când loveşte în România valul de aer siberian. Cât de frig se face, unde sunt aşteptate ninsori

Redacția
Încarcă...