RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Traseul DN 28 a fost modificat in zona Pascani

Guvernul României a emis recent o hotărâre prin care a cedat un sector din drumul național 28 A către autoritățile locale din județul Iași.

Practic, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a cedat doi kilometri din drum către Primăria Pașcani pentru a se realiza o lucrare între kilometrul 19 și kilometrul 22 în dreptul suburbiei Blagesti. “HotarA¢rea Guvernului modifică traseul DN 28A în localitatea Pașcani, județul Iași. Pentru aceasta, se transmite sectorul respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în domeniul public al municipiului Pașcani și administrarea Consiliului Local al municipiului Pașcani. De asemenea, se declasează sectorul de drum menționat din categoria funcțională a drumurilor naționale în cea a drumurilor de interes local. AŽn fine, se înscrie în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al statului lucrarea de investiție Deviere DN 28A km. 19 + 500 a€“ 22 + 900 la Blagesti”, se arată în hotărârea emisă de Guvernul României.

sursa: bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Puterea le ia mințile: Ei au voie. Dumneavoastră dacă procedați la fel sunteți amendați!?

Marius Parteni

Ursu vrea să cumpere autobuze second hand de la o societate din curtea proprie!

Marius Parteni

Primăria din Târgu Frumos încearcă să rezolve problema datoriilor cetățenilor de la blocurile ANL. 8 familii riscă să fie evacuate

Răzvan Grecu
Încarcă...