RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi va candida pentru un nou mandat: este sprijinit de Neculai Rățoi și Gică Zanet!

Surse din cadrul PSD au declarat pentru NewsPascani.com că pe 24 sau 25 martie organizația locală își va anunța candidatul pentru Primăria Pașcani la alegerile din 5 iunie, dar și lista de consilieri locali. 

Din câte se pare, pentru funcția de primar va candida Dumitru Pantazi, el fiind sprijinit de deputatul Neculai Rățoi și de administratorul public Gică Zanet.

Varianta în care viceprimarul Vasile Axinte ar fi trebuit să fie candidatul PSD pentru funcția de primar a fost contestată vehement de Neculai Rățoi. Conform surselor noastre, viceprimarul nu este agreat, deoarece acesta nu poate fi controlat de longevivul politician social democrat, fiind de notorietate conflictul dintre ei.

  

Rățoi nu are siguranța că odată ajuns primar, Axinte nu va demara demersurile pentru recuperarea sumelor de bani pe care inspectorii Curții de Conturi le-au pus în sarcina fostului primar. Este vorba despre aproximativ 2 milioane de lei, pentru care actuala administrație publică refuză să facă demersurile în justiție în vederea recuperării lor.

 {module sondaj}

Până acum, Dumitru Pantazi a solicitat instanței recuperarea prejudiciilor puse în sarcina fostului primar liberal, Grigore Crăciunescu, însă instanța a respins cererea în procedura de regularizare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Liber pentru amenajarea cimitirului! Consilierii nu au spus nimic de costul estimat al investiției, care se ridică la 6,7 milioane lei!

Marius Parteni

Concedieri la Poșta Română. Hora Grigorescu: “Ne uităm exclusiv la zona administrativă. Este vorba de 300 angajaţi”

Redacția

Trotuarul problemă din Paşcani ar urma să fie reparat. Vezi zonele avute în vedere de Primărie

Ema Roman
Încarcă...