NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Ședință cu scântei la PNL Pașcani. Lupta dintre aripa moderată și aripa dură se dă și săptamâna viitoare!

Modul de a face opoziție la Pașcani a fost astăzi mărul discordiei din sânul organizației locale a PNL. Președintele liberal, Grigore Crăciunescu, reîntors din concediul de odihnă a solicitat colegilor săi de partid ca în ieșirile publice și în activitatea lor din Consiliu Local să atace dur reprezentanții PSD și acțiunile acestora.

Crăciunescu a propus ca strategia politică din CL a grupului de consilieri locali să fie hotărâtă într-o ședința a acestui grup de dinaintea celei de Consiliu Local. Astfel, în viziunea fostului edil, consilierului local care nu respectă strategia adoptată împreună cu colegii săi să i se retragă sprijinul politic de către PNL. Cu alte cuvinte să fie dat afară din Consiliul Local.

Vicepreședintele Marius Pintilie a opinat că o astfel de hotărâre a strategiei politice din CL ar trebui luată de Biroul Politic al organizației locale și nu între 4 oameni. El și-a explicat propunerea motivând că o hotărâre luată în Biroul Politic este mai reprezentativă, iar membrii acestui organism ar fi tot timpul la curent cu acțiunile politice și activitatea celor 4 consilieri locali.

  

Pintilie a făcut apel și la echilibru în opoziția pe care o vor face în Consiliu Local. De acord cu acesta au fost și alte voci din partid care au subliniat faptul că sunt membrii PNL ale căror funcții depind de deciziile PSD, astfel încât nu ar fi indicat un război total cu formațiunea politică a primarului Dumitru Pantazi.

După mai multe schimburi de replici s-a hotărât ca săptămâna viitoare să aibă loc o altă ședință în care să se supună la vot modalitatea de stabilire a strategiei politice a consilierilor PNL în Consiliu Local și anume: o hotărâre a grupului de consilieri locali sau o hotărâre a Biroului Politic.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Senatorul Lazăr cere ministrului Sănătății să introducă trei medicamente pe lista de tratament gratuit a persoanelor infectate cu virusul hepatitei C

Redacția

Comunicat de presă: O veste bună pentru medicii de familie

Redacția

Vicepremierul Dragnea, Ilie Sârbu, Florin Constantinescu și Sorin Lazăr au discutat despre posibilitatea finanțării unor proiecte importante pentru zona Pașcani-Târgu Frumos

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site