RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Traseismul politic provoacă scandal în AUR. Membrii filialei din Piatra Neamț au demisionat în bloc

Mai mulți membri ai filialei AUR Piatra Neamț au demisionat acuzând conducerea centrală a formațiunii politice de impunerea unui fost consilier județean al PNL în poziția de candidat pentru primărie. 

Mai mulți membri AUR Piatra Neamț și-au depus demisiile FOTO Inquam

Mai mulți membri AUR Piatra Neamț și-au depus demisiile FOTO Inquam

„Organizația AUR Piatra Neamț nu îl susține și nu dorește să se asocieze cu domnul Marius Apopei în niciun fel. Nu putem susține un om care ne-a fost impus de la București, un om care nu a făcut nimic pentru această organizație”, a susținut într-un videoclip publicat pe Facebook coordonatorul demisionar al AUR Piatra Neamț, Loredan Popa, motivând că Apopei „s-a plimbat prin trei partide în ultimele cicluri de alegeri”.

  

Fostul coordonator a mai susținut că impunerea acestuia contravine statutului AUR, filialele având autonomie în privința propunerilor pentru candidaturi, anunțând demisia mebrilor Biroului de conducere al filialei, dar și o „destructurare”, în condițiile în care alți peste 90% din membri organizației ar urma să își depună demisiile. 

În același timp, George Simion, președintele AUR, a declarat într-o conferință de presă că Marius Apopei este candidatul AUR la Primăria Piatra-Neamț, anunțând că acesta este președintele organizației AUR Piatra-Neamț.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ludovic Orban: „Alegem preşedintele Partidului Naţional Liberal, nu distribuitorul de resurse pentru România Educată”

Redacția

“Celulele CAR-T pot vindeca pacienții cu leucemie”. Cazul a doi pacienți la care cancerul a intrat în remisie- Studiu

Redacția

Eurovision 2023. Theodor Andrei, reprezentantul României, a participat la ceremonia „Turquoise Carpet”

Redacția
Încarcă...