NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Tragerea la sorți i-a adus lui Djokovic un parcurs dificil la Olimpiadă

Numărul 1 mondial are în față un drum greu spre un posibil Golden Slam, având adversari potențiali în Andrei Rubliov și Alexander Zverev până în finală, apreciază Reuters.

Djokovic, reprezentând Serbia, a câștigat primele trei turnee de Grand Slam ale anului și ar putea deveni primul jucător care are șansa de a câștiga un Golden Slam, dacă ia aurul la Tokyo. Tot ce i-ar mai rămâne de făcut ar fi să câștige și US Open în septembrie. Dintre jucătoare, Steffi Graf este singura care a izbutit performanța, în 1988.

Până în prezent, Djokovic are doar o medalie de bronz la olimpiade. După ce a câștigat-o la Beijing în 2008, a pierdut de două ori în fața lui Juan Martin del Potro, la Londra în 2012 și Rio în 2016.

Djokovic, 34-3 în acest sezon, deschide împotriva lui Hugo Dellien din Bolivia, clasat al 139-lea în lume. Dar apoi lucrurile se complică.

  

El l-ar putea înfrunta pe italianul Lorenzo Musetti în turul al treilea, adversar care l-a condus cu 2-0 la seturi la Roland Garros în acest an.

Djokovic s-ar putea apoi întâlni cu Andrei Rubliov în sferturi de finală;

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Senatul şi Camera Deputaţilor au primit proiectul legii care permite persoanelor de acelaşi sex să aibă viaţă de familie

Redacția

Alexandru Rafila, despre ținta de 5 milioane de vaccinați: Am depășit cu 60 de zile termenul pe care domnul prim-ministru l-a fixat. 10 milioane în cel mai bun caz le atingem la anul pe vremea asta

Redacția

VIDEO Preşedinta Comisiei Europene: Nu există discuţii politice cu talibanii, nu există recunoaştere. Nu va putea fi dat niciun euro unui regim care neagă femeilor drepturile

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site