NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Inaugurarea celui mai important proiect pentru tineri, Impark Zone, va avea loc duminică

Proiectul Impark Zone a ajuns în punctul mult așteptat de tinerii din comunitatea noastră și anume inaugurarea. Atât cei ce s-au implicat fizic în realizarea proiectului, aici vorbim în mare parte despre voluntarii din Club Impact Special Pașcani, cât și restul tinerilor, vor folosi cu plăcere spațiul special amenajat pentru recreere și dezvoltare personală, unde, pe viitor se vor organiza și diferite activități culturale și educaționale.

Duminică, 25 iulie, ora 17.00, în poligonul de la Sadionul Municipal va avea loc deschiderea oficială a parcului. Cei prezenți vor avea parte și de câteva surprize, după cum au anunțat organizatorii pe Facebook, dar și de momente artistice, karaoke și o seară de film.

Important de menționat este faptul că, având în vedere că acest proiect este finanțat în mare parte din donații și strângeri de fonduri, voluntarii s-au implicat și din acest punct de vedere. Aceștia au organizat campania numită „Ia un suvenir și noi construim”, prin care fiecare pășcănean care dona, primea un magnet.

O contribuție financiară la acest proiect a adus și Primăria Municipiului Pașcani.

  
Advertisements

Related posts

Motivul pentru care Regina Elena este singura suverană a României înmormântată în străinătate

Redacția

A murit unul dintre cei mai celebri preoți suceveni: părintele Vrăjitoru de la Liteni. La el veneau oameni din toată țara să-și afle viitorul

Redacția

La mulți ani tuturor femeilor!

Redacția
Încarcă...