RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Tragedie în Italia: Daria, o româncă de doar 19 ani, a murit într-un accident rutier. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate”

Sfârșit cumplit pentru o tânără de doar 19 ani, originară din România. Daria se afla la volanul unei mașini Dacia Duster care, din motive încă necunoscute, s-a ciocnit cu un Fiat Ducato, în care se aflau două femei.

Accidentul mortal a avut loc pe șoseaua Nuova Bazzanese din Ponte Ronca, un oraș din provincia Bologna, din Italia, în dimineața zilei de 7 iunie, în jurul orei 01:30.

Deocamdată, nu este clar cum s-a produs accidentul. Cert este că Dusterul Dariei a intrat frontal într-o dubă Fiat Ducato. În cea de-a doua mașină se aflau două femei, de 45, respectiv 62 de ani. Acestea două din urmă au fost rănite și au ajuns la spital.

Daria, o româncă de doar 19 ani, a murit într-un accident rutier. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiateDaria, o româncă de doar 19 ani, a murit într-un accident rutier. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate” / Sursa foto: Facebook „Ai lăsat în urmă lacrimi și inimi sfâșiate”

  

Victima, Daria Teodora Rotaru, de origine română, locuia în Valsamoggia, scrie presa Corriere della Sera și Bologna Today.

La fața locului au ajuns de urgență medici, pompieri și carabinieri. Aceștia din urmă au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs impactul fatal.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Prezența grupării WAGNER în Belarus ar putea destabiliza întreaga regiune. Avertismentul mai multor membri NATO

Redacția

Țara care și-a crescut de ZECE ori importurile de petrol din Rusia. Guvernul a făcut economii de 5 miliarde de dolari

Redacția

Trei rachete ruseşti au survolat Republica Moldova. Autoritățile sunt în alertă!

Redacția
Încarcă...