NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Traficanți de droguri de mare risc săltați de mascați (FOTO-VIDEO)

În seara de 2 mai 2022, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc, fiind identificată o persoană care s-ar fi ocupat cu distribuirea drogurilor de risc și mare risc, la un festival din localitatea Mamaia.

Ulterior depistării, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în localitatea Mamaia și în municipiul Bârlad, în urma cărora au fost ridicate 77 de pastile ecstasy, 7 grame de cocaină, 8 grame de ketamină, 3.200 de lei, 415 euro și 2 telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Advertisements

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor S.C.C.O. Vaslui și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui.

Advertisements
  

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tânăr arestat, după ce a amenințat cu bâta angajații unei societăți și a fugit cu banii din încasări

Oana Cordoneanu

Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani are un nou purtător de cuvânt

Răzvan Grecu

Șoferi, înarmați-vă cu răbdare! Circulația pe Strada Grădiniței este restricționată

Teona Gherasim
Încarcă...