RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iulia Scântei, după ce a fost aleasă judecător CCR: ”Un vot care mă obligă/ Îmi voi folosi atribuţiile pentru consolidarea democraţiei constituţionale în România, să rămână parte a lumii libere şi a comunităţii euro-atlantice”

Senatorul PNL Iulia Scântei a declarat marţi, după numirea sa în funcţia de judecător la Curtea CCR, că îşi va exercita atribuţiile specifice pentru consolidarea democraţiei constituţionale în România.

  • „Vă mulţumesc pentru votul dumneavoastră de astăzi, un vot onorant, un vot care mă obligă. (…) Prin votul dumneavoastră şi încrederea dumneavoastră şi cu sprijinul Partidului Naţional Liberal, care m-a propus pentru această onorantă funcţie de judecător constituţional, îmi voi folosi şi voi exercita atribuţiile de judecător constituţional pentru a merge mai departe în ceea ce priveşte consolidarea democraţiei constituţionale în România, pentru ca România să rămână membru cu drepturi depline, parte a lumii libere şi a comunităţii euro-atlantice”, a afirmat Scântei, în plenul Senatului.

Ea a susţinut că va continua să-i reprezinte pe alegători, apărându-le drepturile şi libertăţile, potrivit Constituţiei.

  • „Nu este o încetare a mandatului meu de reprezentativitate pe care alegătorii mi l-au acordat, voi continua să îi reprezint şi pe ei, acolo unde îmi voi exercita mandatul de judecător constituţional, apărându-le drepturile şi libertăţile, potrivit Constituţiei, şi cu bună credinţă, cu pricepere juridică”, a completat Iulia Scântei.

sursa: Agerpres.ro, Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

  

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susțin  » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Burduja, despre pachetul de sprijin: 60% din totalul de 3,5 miliarde euro merg către investiţii şi sprijinirea mediului privat. Vorbim despre măsuri liberale

Redacția

2.500 de angajați disponibilizați la CFR Marfă

Redacția

Petre Daea se întâlneşte cu omologul ucrainean, pentru a discuta despre tranzitul cerealelor din Ucraina, dar şi alte probleme

Redacția
Încarcă...