RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier

Avand in vedere formarea unui strat de polei (gheata) pe drumurile din judet in cursul nopţii trecute şi din această dimineaţă, s-a actionat, in intervalul orar 00:00-08:30, pe 42 de drumuri judeţene cu îmbrăcăminte asfaltică, cu un număr de 14 utilaje de deszăpezire tip autocamioane cu lamă şi sărăriţă, deservite de 28 persoane şi s-au consumat 160 tone de material antiderapant (nisip şi sare).

  

 

În acest moment toate drumurile judeţene sunt deschise traficului rutier, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă.

Pentru conducătorii auto care vor circula pe drumurile judeţene în perioada următoare este recomandat să se informeze, în prealabil, la Direcţia de Administrare a Drumurilor Judeţene Iaşi, la numărul de telefon 0232 255 961.

Advertisements

Utilajele care sunt utilizate la deszăpezire sunt monitorizate prin sistem de supraveghere de tip GPS. Link-ul pentru monitorizarea utilajelor de pe internet îl puteţi accesa de pe site-ul instituţiei: www.icc.ro (GPS utilaje deszăpezire).

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noua conducere a RAGCL a fost validată. Iată ce posturi le-au fost propuse foștilor șefi!

Marius Parteni

ApaVital oprește mâine apa la câteva blocuri din Pașcani! Oficial se montează câteva vane, neoficial: apa nu va mai fi furnizată celor care nu au contract!

Răzvan Grecu

Proiect privind modernizarea străzii Eugen Stamate, ce tranzitează piața deal

Marius Parteni
Încarcă...