NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Tinerii liberali ieșeni au participat la activitățile Școlii Politice de Vară a Tineretului Național Liberal „Next Level Leadership” (P)

Peste 30 de tineri liberali ieșeni au participat, în perioada 09 – 11 septembrie, la Școala Politică de Vară a Tineretului Național Liberal „Next Level Leadership”, în stațiunea Venus.

Aceștia au luat parte, în cele trei zile, la workshop-uri dedicate dezvoltării competențelor de leadership și de comunicare și relaționare politică, susținute de autorități centrale și locale, de specialiști din administrație și din mediul privat, precum și de profesori. Principalele teme abordate au fost Legile Educației, workshop prezidat de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, Leadership-ul Viitorului, Profiling Politic, Leadership în Administrația Locală. O altă activitate în cadrul Școlii Politice de Vară a fost simularea unui talk-show politic, la care tinerii au putut intra în rolul reprezentanților partidelor politice din România, în cadrul unei dezbateri antrenante.

Totodată, delegația TNL Iași, alături de cei peste 1000 de tineri liberali din toată țara prezenți la eveniment, s-a întâlnit cu Prim-ministrul României și președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă, și cu reprezentanți ai conducerii PNL România. Participanții au discutat cu aceștia despre rolul tinerilor în politică și importanța implicării active pentru viitorul țării.

Advertisements

„Mă bucur să ne vedem și anul acesta, în număr atât de mare, la Școala Politică de Vară a celei mai mari organizații de tineret din țară – Tineretul Național Liberal. Suntem Generația Altfel și asta spune multe despre noi. Suntem tineri, suntem entuziaști, suntem aici pentru viitorul nostru și pentru viitorul țării. Am plecat la drum împreună și împreună trebuie să rămânem. În acest weekend, ne-am strâns peste 1000 de tineri liberali, iar aceasta este o confirmare clară că suntem o echipă mare și puternică și că vom reuși să facem orice schimbare ne dorim în țara noastră. Este momentul tinerilor în politică, este momentul ca ideile noastre să fie auzite și puse în practică, iar pentru asta avem toată susținerea Partidului Național Liberal, care investește cel mai mult în pregătirea și promovarea tinerilor.”, a declarat, în deschiderea evenimentului, Codrin Lupu, Prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal România.

Advertisements
  

Departamentul de Comunicare PNL Iași

Advertisements
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Cuza Vodă din Tg. Frumos

Redacția

Senatul României a adoptat inițiativa legislativă pentru sprijinirea, valorizarea și readucerea în țară a șoferilor profesioniști români

Redacția

O nouă mobilitate Erasmus+, la care participă profesori de la ”Miron Costin”

Redacția
Încarcă...