NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

În grija cui rămân cei doi câini corgi ai reginei Elisabeta a II-a

Ducele de York, prinţul Andrew, va avea grijă de câinii din rasa corgi ai regretatei regine Elisabeta a II-a. O purtătoare de cuvânt a prințului a dezvăluit presei britanice că el şi Sarah, fosta soție, îi vor lua pe Muick şi pe Sandy, doi câini din rasa corgi pe care suverana i-a primit în dar de la fiul ei.

Regina Elisabeta a II-a a deţinut peste 30 de corgi în timpul domniei sale, dragostea sa pentru această rasă fiind binecunoscută.

Muick și Sandy, cadoul primit de la prințul Andrew în 2021

La începutul anului 2021, regina Elisabeta a II-a a primit în dar doi căţei, un dorgi şi un corgi, de la Andrew pe când locuia la Windsor în timpul lockdown-ului.

Advertisements
  

Regele Charles al III-lea face prima vizită la Parlament în calitate de monarh

12 Sep, 12:06 | Știri externe

Papa Francisc: „Istoria, în regres. Al Treilea Război Mondial este total!”

12 Sep, 11:32 | Știri externe

Cum se pregătesc germanii să facă față unei ierni fără gaze de la ruși. Radiatoarele electrice, la mare căutare în magazine

12 Sep, 09:25 | Știri externe

Advertisements

Căţeii i-au menţinut buna dispoziţie reginei în timp ce ducele de Edinburgh se afla în spital, iar Palatul Buckingham şi familia regală se confruntau cu consecinţele „Megxitului” şi ale interviului acordat de ducii de Sussex vedetei de televiziune Oprah.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ultimele cuvinte ale lui Ștefan Ciobanu, pilotul ucrainean de origine română mort în război: „Nu mor caii când vor câinii”

Redacția

Italia planifică noi restricţii pentru sărbătorile de Crăciun şi Anul Nou

Redacția

Vladimir Putin se compară cu Petru cel Mare: Rusia trebuie să-și recupereze teritoriile, așa cum a făcut țarul în lupta împotriva suedezilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site