RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Tinerii din Pașcani fac curățenie în Parcul Municipal: “Prin noi, cei mici, să-i educăm pe cei mari”!

„Pentru un oraș mai verde” se intitulează activitatea care va avea loc mâine la noi în municipiu. În Parcul Peștișorul va avea loc o activitate amplă în cadrul căreia voluntarii campaniei vor desfășura acțiuni de igienizare și amenajare a spațiului verde, văruirea copacilor și a bordurilor. Mâine, începând cu ora 10.00, Parcul Peștișorul va fi luat cu asalt de voluntarii Asociației „Șansa 2010” care vor înfrumuseța locul. “Prin noi, cei mici, să-i educăm pe cei mari”! este sloganul participanților.

 

Vorbim despre un proiect de educație ecologică privind importanța sortării și recoltării deșeurilor ecologice.

  

Ziua Mondială a Mediului se sărbătoreşte în ziua de 5 iunie a fiecărui an şi constituie un prilej pentru instituţiile guvernamentale, administraţiile locale, asociaţiile de tineri, organizaţiile nonguvernamentale, întreprinzători, industriaşi, inclusiv mass-media de a se mobiliza prin manifestări comune menite să atragă atenţia asupra necesităţii protejării factorilor de mediu.

Marcarea Zilei Mondiale a Mediului reprezintă un binevenit semnal şi un îndemn de a acţiona unitar pentru salvarea patrimoniului nostru natural pe care avem datoria de a-l lasă nealterat generaţiilor viitoare.

{jcomments off}

Related posts

Ziua Unirii sărbătorită la Pașcani (VIDEO)

Redacția

57 de persoane au fost salvate cu ajutorul aeronavelor IGAv în perioada Sărbătorilor Pascale

Redacția

Pelerinaj: Pe urmele lui Visarion Puiu la Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...