NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Tiger Woods nu vrea să joace în turneele de golf finanțate de Arabia Saudită nici pentru 800 de milioane de dolari

CEO-ul LIV Golf Greg Norman a confirmat că Tiger Woods nu a putut fi convins să participe la turneele LIV Golf, finanțate de Arabia Saudită, nici cu o sumă cuprinsă între 700 la 800 de milioane de dolari.

Woods, care are o avere de peste 1 miliard de dolari, a refuzat oferta după a criticat LIV Golf la British Open, luna trecută, potrivit Reuters.

LIV Golf este finanțată de Public Investment Fund, fondul suveran al Arabiei Saudite și a semnat contracte cu jucători precum Dustin Johnson și Phil Mickelson.

Informații despre suma de bani oferită lui Tiger Woods au început să circule în urmă cu câteva luni, când Greg Norman a declarat pentru Washington Post că oferta pentru el era „înfiorător de mare” și era formată „din aproximativ nouă cifre”.

Advertisements
  

În timpul unei apariții la Fox News de luni, Norman a confirmat că oferta era cuprinsă între 700 și 800 de milioane de dolari.

Advertisements

Cifra a fost avansată înainte să devin eu CEO. Deci, da, suma a fost acolo. Și, într-adevăr, Tiger este uriaș și bineînțeles că vrei să-i ai pe cei mai buni dintre cei buni.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

16 elevi de la Colegiul “Sadoveanu” Pașcani s-au calificat pentru Etapa Națională a Olimpiadelor Școlare

Ema Roman

Simona Halep și Sorana Cîrstea s-au calificat în sferturi la Birmingham

Redacția

România va avea prima pistă olimpică de canotaj. Lacul de lângă București va putea găzdui competiții naționale și internaționale

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site