RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

The Jerusalem Post: „Hamas funcționează ca o MAFIE, iar membrii mafiei nu trebuie să fie întotdeauna înarmați”

Forțele de Apărare Israelului (IDF) au efectuat un raid complex la spitalul Shifa, operațiune care a fost declanșată în seara zilei de 17 martie. Pe parcursul a șapte zile, IDF a „pieptănat” clădirile din zonă, s-a ciocnit cu teroriștii Hamas și a reținut foarte mulți suspecți.

Potrivit rapoartelor oficiale, aproximativ 800 de suspecţi au fost reținuți şi 500 dintre aceștia sunt membri confirmaţi ai grupărilor islamiste Hamas şi Jihadul Islamic Palestinian.

Este vorba despre cel mai mare număr de teroriști descoperiți într-o singură locație, și semnifică una dintre cele mai importante și complexe operațiuni de acest tip ale IDF după atacurile teroriste sângeroase din 7 octombrie 2023.

Teroriștii au revenit în Spitalul Shifa în ultimele luni

  

”Cum este posibil ca atât de mulți teroriști, majoritatea bărbați între douăzeci și cincizeci de ani, să fi venit cu toții la acest spital în ultimele luni?”, se întreabă The Jerusalem Post.

Teroriștii venit, cu siguranță, în ultimele luni, deoarece IDF a operat pentru prima dată, pentru a curăța zona din jurul Shifa de teroriști, în noiembrie. Aceasta înseamnă că acești bărbați au revenit și s-au infiltrat în Spitalul Shifa.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Israelul intenționează să intensifice asistența UMANITARĂ în Fâșia Gaza, pe fondul presiunilor SUA

Redacția

Vladimir Putin ar fi cumpărat cel mai mare APARTAMENT din Rusia pentru iubita sa, gimnasta Alina Kabaeva

Redacția

Ministerul de Externe al Republicii Moldova l-a convocat pe ambasadorul Belarusului după discursul lui Lukașenko

Redacția
Încarcă...