NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Tenismenii nevaccinaţi nu vor putea participa la Australian Open. „Djokovici ştie că va trebui să se vaccineze ca să poată juca”

Tenismenii nevaccinaţi nu vor putea concura la turneul de tenis Australian Open 2022, a anunţat directorul acestui turneu, informează BBC. Campionul en-titre (câştigător al ediţiei Australian Open din 2021), Novak Djokovici, a declarat că nu doreşte să spună public dacă s-a vaccinat sau nu.

„Novak (Djokovici) ştie că va trebui să se vaccineze ca să poată juca”, a declarat directorului turneului Australian Open, Craig Tiley. „Am fi încântaţi să-l avem aici”.

„Lucrurile sunt aşa cum sunt şi încă nu ştiu dacă voi merge la Melbourne”, afirma tenismanul sârb în urmă cu o lună. „Nu voi spune dacă am fost vaccinat sau nu, este o chestiune privată şi o întrebare nepotrivită. Oamenii merg prea departe în aceste zile şi îşi iau libertatea de a pune întrebări şi a judeca o persoană”.

Turneul de tenis Australian Open 2022 este programat să se desfăşoare în perioada 17-30 ianuarie 2022, la Melbourne.

  

În luna octombrie 2021, în jur de 35% dintre jucătorii de tenis ATP nu erau vaccinaţi, conform BBC. Până în acest moment, asociaţia de tenis feminin WTA nu a transmis date legate de numărul jucătoarelor de tenis vaccinate sau nu.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Simona Halep, calificată în turul al treilea la US Open. Adversara i-a luat doar patru game-uri

Redacția

Cupa Pașcaniului la Șah, ediția a XII-a. Participă 100 de jucători din toată țara

Oana Cordoneanu

Cupa Municipiului la tenis s-a încheiat astăzi

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site