NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Târgul de Cariere organizează cinci evenimente digitale în luna mai 2020

9 aprilie, Cluj Napoca – Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, anunță organizarea unui sezon digital, în luna mai 2020. Planificat pentru comunitățile din Cluj, Iași, Chișinău, Mureș și Oradea, acesta completează seria evenimentelor desfășurate în cadrul sezonului de primăvară 2020, la Sibiu și Brașov, la începutul lunii martie. Târgul de Cariere Digital, o premieră în domeniul evenimentelor de recrutare și employer branding, construiește o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online.

Calendar Evenimente:
Cluj – 14 – 15 mai
Iași – 21 – 22 mai
Mureș – 26 mai
Oradea – 27 mai
Chișinău – 29 – 30 mai

În contextul actual, anumite sectoare economice trec prin etape de restructurare, altele s-au dezvoltat ca urmare a creșterii interesului pentru anumite servicii și în același timp multe companii continuă activitatea în mediul online. Variante există, de la joburile full-time până la cele remote, part time sau chiar dedicate celor pregătiți pentru o reorientare profesională. Cele cinci evenimente virtuale vor fi concentrate pe promovarea, printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, a companiilor angajatoare, precum și a posturilor lor disponibile, din domenii diverse. Evenimentele digitale vor cuprinde emisii în direct, vizitarea virtuală a standurilor companiilor
angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, webinarii, precum și o serie de prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp șiexp eriența candidaților. La evenimentele virtuale din luna mai vor participa aproximativ 200 de companii din domenii diverse, precum: retail, IT, transporturi, domeniul financiar-bancar și BPO. Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.
Pentru mai multe detalii despre evenimentele digitale, vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Stanca Potra, PR
Manager Târgul de Cariere, email: stanca@targuldecariere.ro, tel: 0745 188 152

BZI

loading...
Advertisements

Related posts

Cum se manifestă tusea provocată de COVID-19.

Redacția

VIDEO: Mai mulți romi s-au bătut pentru mâncare gratuită

Redacția

Ponta: TIMBRUL DE MEDIU se va plăti o singură dată, în funcţie de emisiile de dioxid de carbon

Redacția
Încarcă...